Team KING

 

Hier staan we als Team KING voor

Stichting Team KING (Kanker IN Gezinnen) zet zich sinds 2009 in om van kanker een ziekte te maken waarvan je geneest. Team KING zamelt geld in voor onderzoek naar nog betere behandelingen. Dankzij Team KING werken sinds 2010 twee en sinds 2014 zelfs drie researchverpleegkundigen in het Máxima Oncologisch Centrum, de kankerafdeling van het Máxima Medisch Centrum (MMC) Eindhoven. We gaan voor hoop en genezing!

 

Kanker bespreekbaar maken

Team KING wil kanker daarnaast bespreekbaar maken. Bijvoorbeeld met een project voor basisscholen en door voorlichting.

 

Gegarandeerd strijkstokvrij

Team KING werkt gegarandeerd strijkstokvrij. We zamelen geld in door het organiseren van activiteiten, het werven van fondsen en via initiatieven van mensen die de stichting een warm hart toedragen. Bestuur, commissie van aanbeveling en vrienden van Team KING zetten zich belangeloos in, vaak gedreven vanuit hun eigen ervaringen met kanker en de impact ervan op gezinnen.

 

Aftrekbaar en strijkstokvrij

Team KING is een ANBI-stichting: een Algemeen Nut Beogende Instelling. Daarmee zijn donaties aftrekbaar van de belastingen. Team KING is bovendien 100% strijkstokvrij.

 

 

Nieuws

Huilend op de fiets

lne van Wijlen startte haar verpleegkundige loopbaan 40 jaar geleden op haar zeventiende jaar. Nu is ze docent Verpleegkunde en zit ze in het bestuur van Team KING, een stichting die fondsen werft voor onderzoek naar de genezing van kanker. Een ziekte waar ze in haar werk, maar ook persoonlijk mee te maken kreeg.

 

lees verder >

Research Oncologie in Máxima Medisch Centrum

Máxima Medisch Centrum heeft in 2012 het Máxima Oncologisch Centrum (MOC) ingericht. Binnen het MOC wordt de oncologische zorg integraal aan patiënten aangeboden. Dat wil zeggen dat alle behandelaspecten van de oncologische zorg aandacht krijgen in eenduidige, op elkaar afgestemde zorgtrajecten die zich kenmerken door efficiency, korte lijnen en meetbare kwaliteit.

lees verder >

Team KING doneert 50.000 euro aan Máxima Oncologisch Centrum

Om kanker in de toekomst nog beter te kunnen behandelen, doneert Stichting Team KING vijftigduizend euro aan Máxima Oncologisch Centrum.

lees verder >

Kalender

 

  Team KING golfdag 30 september 2016  
  Limburgs Leukste 9 september 2016  
  Alpe D’HuZes 2 juni 2016  
 

Team KING gastdocenten

bassisschool St. Jan Duizel

12 mei 2016  
  Sponsorloop St. Jan Duizel 22 April 2016  
 

Droomtranen

17 April 2016  
       

 

 

 

promo film ‘Kanker, een bijzondere ziekte’

Klik hier voor meer info.

^ Naar boven