Team KING

 

Hier staan we als Team KING voor

Stichting Team KING (Kanker IN Gezinnen) zet zich sinds 2009 in om van kanker een ziekte te maken waarvan je geneest. Team KING zamelt geld in voor onderzoek naar nog betere behandelingen. Dankzij Team KING werken sinds 2010 twee en sinds 2014 zelfs drie researchverpleegkundigen in het Máxima Oncologisch Centrum, de kankerafdeling van het Máxima Medisch Centrum (MMC) Eindhoven. We gaan voor hoop en genezing!

 

Kanker bespreekbaar maken

Team KING wil kanker daarnaast bespreekbaar maken. Bijvoorbeeld met een project voor basisscholen en door voorlichting.

 

Gegarandeerd strijkstokvrij

Team KING werkt gegarandeerd strijkstokvrij. We zamelen geld in door het organiseren van activiteiten, het werven van fondsen en via initiatieven van mensen die de stichting een warm hart toedragen. Bestuur, commissie van aanbeveling en vrienden van Team KING zetten zich belangeloos in, vaak gedreven vanuit hun eigen ervaringen met kanker en de impact ervan op gezinnen.

 

Aftrekbaar

Team KING is een ANBI-stichting: een Algemeen Nut Beogende Instelling. Daarmee zijn donaties aftrekbaar van de belasting.

 

 

Nieuws

Stichting Team KING doneert € 50.000 voor onderzoek naar kanker

Tijdens het golfevenement van Stichting Team KING op 30 september 2016 ontving MMC opnieuw hun jaarlijkse bijdrage van € 50.000 voor het research bureau van het Máxima Oncologisch Centrum (MOC).

lees verder >

€ 7.500 voor Team KING

Wielertocht "Limburgs Leukste 2016" georganiseerd door hoofdsponsoren Brabavast, Brabants Wonen, Mansveld, Tielemans en Retera levert mooi bedrag op !

lees verder >

Specialisten Máxima Medisch Centrum leren kinderen over kanker

Artikel over Team KING's scholenproject op de site van het Máxima Medisch Centrum.

 

lees verder >

Kalender

 

  Team KING golfdag 22 September 2017   
  Team KING statiegeldmaand Januari 2017  
       

 

 

 

promo film ‘Kanker, een bijzondere ziekte’

Klik hier voor meer info.

^ Naar boven